Bozer: "Acınızı paylaşıyoruz"

KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e yazılı bir mesaj göndererek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e yazılı bir mesaj göndererek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Bozer mesajında "Acınızı paylaşıyoruz. KKTC Meclisi ve halkı olarak her türlü yardıma hazırız" dedi.

Mesajında, depremi büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini ve KKTC Meclisi ve halkı olarak her türlü yardıma hazır olduklarını bildiren Bozer, şöyle devam etti:

"Anavatanımızın Van ilinde meydana gelen ve birçok vatandaşımızın can ve mal kaybına uğradığı büyük şiddetteki depremi derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyor ve acınızı paylaşıyoruz. KKTC Meclisi ve halkı olarak her türlü yardıma hazır olduğumuzu zat-ı alinize belirtmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti halkının en kısa zamanda yaralarını saracağına olan inancımı belirtirken, bu olağanüstü felakette hayatını kaybedenlere Tanrı'dan rahmet, yaslı ailelerine baş sağlığı ve yaralı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim." (ANKA)

Reklam
Reklam