Bozkurt Belediyesi Ilçe Nüfusunu Artırmakiçin Çalışma Başlattı

Bozkurt belediyesi, ilçe nüfusunu artırmak çalışma başlattı.

Bozkurt belediyesi, ilçe nüfusunu artırmak çalışma başlattı.

Bozkurt Belediye başkanvekili İbrahim Günaydın, ilçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin köylerle beraber nüfusunun 8 bin 946 olduğunu belirtti.

Devletin, artık bir çok konuda nüfusu kriter aldığını ifade eden Günaydın, "Bu nedenle hizmet istiyorsak nüfusumuzu 10 bin'in üzerine çıkarmamız gerekiyor. Muhtarlarımızda köylerinde yılda 7-8 ay köylerinde kalan hemşehrilerimizi tespit ederek, nüfuslarını buraya aldırmalarını sağlamalı. Aldırmadıkları takdirde zaten suçlu duruma düşüyorlar- dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ise köylerde nüfus tespiti yapılarak nüfusun 10 bin üzerine çıkarılabileceğini savunarak, hedeflerinin 11 bin nüfusa ulaşmak olduğunu belirtti.

Aydın, daha sonra kendi hazırladığı nüfus takip formlarını toplantıya katılan muhtarlara dağıttı.

Toplantıya katılan 20 köy ve 3 mahalle muhtarı katıldı.

Muhabir: Ümit Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: