Bozkurt, Kitap Okuma Etkinliğine Katıldı

Çatalzeytin İl Genel Meclisi Üyesi Birol Bozkurt, Paşalı Ortaokulunu ziyaret ederek kitap okuma projesine katılarak...

Çatalzeytin İl Genel Meclisi Üyesi Birol Bozkurt, Paşalı Ortaokulunu ziyaret ederek kitap okuma projesine katılarak destek verdi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Bozkurt, “Paşalı Ortaokulu’na bir ziyarette bulundum. Okul Müdürü ve öğretmen arkadaşlar tarafından güler yüzle karşılanıp ağırlandım. Okulda geçirdiğim zaman zarfında hummalı, azimli çalışmalara şahit oldum. Eğitim ordusunun fedakar öğretmenleriyle birebir sohbetlerde bulunup dertlerini, sıkıntılarını dinledim sevinçlerini, heyecanlarını paylaşıp bir nebze de olsa onlarla aynı ortak duygularda birleştim. Sınıfları bir bir dolaşıp geleceğimizin aydın beyinleriyle bir arada bulunmaktan son derece mutluluk duydum. Kaymakamımız Erol Korkmaz ve ve Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kalafat’ın öncülük ettiği ve okul yöneticileri öğretmenlerin özveriyle yürüttüğü okuma projesi kapsamında , çocukların okuma saatine tanıklık edip onlarla beraber büyük bir huzur içinde kitabımı okudum. Sonrasında ise öğrencilere okumanın önemi üzerine kısa bir konuşma yapıp, başarının okumayı sevmekten geçtiğini vurguladım, onlara her zaman destek olacağımı belirttim.

Reklam
Reklam

Okulda geçirmiş olduğum bu birkaç saatlik zaman dilimi bende güzel ve samimi hatıraların oluşmasına vesile oldu. Bana okulda ilgilerini eksik etmeyen başta Okul Müdürü Fuat Doğan’a, Türkçe Öğretmeni Asuman Aydın’a ve tüm öğretmenlere ayrıca teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu hoş anları tekrar yaşamak dileğiyle” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: