Bozkurt’ta Avcı Eğitim Kursu Açılıyor

Avcılık yapacak olan vatandaşların avcılık belgesi ve avlanma kartı alabilmeleri için gerekli olan ‘Avcı Eğitim...

Avcılık yapacak olan vatandaşların avcılık belgesi ve avlanma kartı alabilmeleri için gerekli olan ‘Avcı Eğitim Kursu’ Kastamonu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün 2012 yılı programında Milli Eğitim Müdürlüğünce müşterek olarak Halk Eğitim Merkezinde yapılacağı açıklandı.

Avcı eğitim kursuna katılmak isteyenlerin Ağustos ayı sonuna kadar Bozkurt Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneğine müracaat etmeleri gerektiğini belirten Bozkurt Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Yücel, “Avcı eğitim kursuna katılacakların kesin listesi hazırlanarak Bozkurt Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği aracılığı ile Kastamonu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bildirilecek. Kursun Eylül ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Avcı Eğitim Kursuna katılacakların Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 3 Fotoğraf, İkametgah Belgesi ve Diploma Fotokopisi ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: