Bozulan köy yollarına parke taşı döşendi

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin çalışmaları en çok sürücülere yaradı. Hatay’ın Erzin ilçesinde 10 köyün bozulan...

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin çalışmaları en çok sürücülere yaradı. Hatay’ın Erzin ilçesinde 10 köyün bozulan yoluna ulaşımın kolaylaşması için kilit parke taşı döşendi.
Köylerde ulaşımın kolaylaşması amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin uzun süren çalışması sonucu Erzin’e bağlı 10 köyün tamamına parke taşı döşendi. Toplamda 27 bin 399 metreye yerleştirilen taşlar, köy yollarındaki ulaşımın rahatlamasına katkı sağlayacak. Ulaşımda en büyük engel olarak görülen yollardaki çukurlardan kurtulan sürücüler, parke taşının ardından yolculuklarını daha güvenli yapacak.
Köylerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen Kaymakam İskender Yönden, köylerdeki sorunları yaptıkları çalışmalarla ve yerinde inceleyerek tespit ettiklerini söyledi. Vatandaşların sıkıntılarının çözüme kavuşacağını söyleyen Yönden, ‘’2011 yılında 10 köy için hedeflediğimiz parke taşı miktarı 27 bin 399 metrekareydi. Hedeflerimizi çok şükür gerçekleştirdik. Köyler bizim doğduğumuz büyüdüğümüz yerler. Devletimizin sağladığı imkanlarla köylerimiz için koşturuyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz