Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Sertler, Istifa Etti

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Sertler, gazetecilere yaptığı açıklamada, eskiden az da olsa Bozüyük'e hizmet edeceğine dair umutları olduğunu ancak artık belediyenin bulunduğu kaos ortamında hizmet üretmenin mümkün olmadığını anladığını öne sürerek, bu anlamda mevki, makam ve koltuk işgal etmenin bir anlamı olmadığını düşünerek, görevinden istifa ettiğini kaydetti.

AK Parti Bilecik milletvekili Fahrettin Poyraz'a ve Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'na kararını bildirdiğini ifade eden Sertler, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"2,5 yıllık çalışma süremde birlikte çalıştığım arkadaşlarımıza hakkımı helal ediyor ve hepsine teşekkür ediyorum. Bozüyük'e hizmet etmek, belediye başkan yardımcılığıyla sınırlı değil. Bozüyük'e hizmet sevdam devam edecek. Bozüyük Belediyesi'nin AK Partiye geçiş dönemi ve 2,5 yıllık zaman zarfında yaşanan olaylarla ilgili yeri ve zamanı geldiğinde bir basın toplantısı düzenleyerek gerekli açıklamaları yapacağım."

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz