Bozüyük Belediyesi’nden Bin Aileye Gıda Yardımı

Bozüyük Belediyesi bin adet gıda yardım paketini Ramazan ayının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi vatandaşlara...

Bozüyük Belediyesi bin adet gıda yardım paketini Ramazan ayının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle dağıtımı gerçekleştirilen ve bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde düzenlenen gıda yardım paketlerinin dağıtımı tamamlandı. Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, erzak hazırlama ve dağıtımı için belediye bünyesinde ayrı bir ekip oluşturulduğunu söyledi. Plansız yapılan yardım ve dağıtımların, istenmeyen görüntülere sahne olduğunu da vurgulayan Başkan Berberoğlu, “Bu sebeple dağıtımlarımızı görevli personelimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin evlerine giderek teslim ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin belirlenmesi konusunda da muhtarlarımızla işbirliği içerisindeyiz. Muhtarlarımız, kendi mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerini herkesten iyi bilirler. Bizler de bu konuda kendilerine güveniyor ve hakkaniyet çerçevesinde bir dağıtım yapıldığına inanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan paketi dağıtımında iki önemli öncelikleri olduğunun altını da çizen Berberoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Bunlardan ilki erzakların gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gitmesi, ikincisi ise dağıtımların insanlık onurunu zedelemeden yapılmasıdır. Biz bu konuda gereken önlemlerimizi aldık. Yardımlarımızı hiçbir izdihama ve kargaşaya meydan vermeden, insan haysiyet ve onurunu zedelemeden sahiplerine ulaştırıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek bundan sonra da yine ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Pirinç, fasulye, sıvı yağ, mercimek, şeker, bulgur, makarna ve şehriye gibi en temel gıda maddelerinin yer aldığı erzak paketleri görevli AK Masa personeli tarafından bizzat evlere teslim edilirken erzak paketlerinde kuru bakliyat ürünleri ağırlıklı olmak üzere toplam 19 kalem temel ihtiyaç maddesi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: