Bozüyük Eğitim Festivali Protokolü İmzalandı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında Bozüyük Eğitim Festivali (BEF) protokolü...

Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında Bozüyük Eğitim Festivali (BEF) protokolü imzalandı.

Atatürk İlk/Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'ya eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Başıbüyük, "Sayın Belediye Başkanımız eğitime verdikleri katkının yanında bu ay sonu gerçekleştireceğimiz Bozüyük Eğitim Festivali'nde de bizlere çok büyük destek oldular. Stantların kurulumundan tutun, elektiğinden yerinin ayarlanmasına kadar, öğrencilerimizin kıyafetlerine kadar her konuda destek oldular. Yine burada en büyük katkıyı siz değerli okul müdürü arkadaşlarımızla yapacağız. Bozüyük Eğitim Festivali, ortaklaşa bir çalışmadır. Bu çalışma bizim dışarıya bakan yönümüz olacak. Bu manada önümüzdeki süreçte hep beraber el ele vererek Bozüyük halkına güzel bir sosyal etkinlik yaşatacağız. Çünkü Bozüyük halkı gördüğüm kadarı ile sosyal ve kültürel etkinlikleri çok seviyor. Ben tekrar bize destek olduğunuzdan dolayı eğitim camiasında ki arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da, göreve geldikleri günden beri eğitimle ilgili ortak projeler hazırladıklarını söyledi. Bakıcı, "Milli Eğitim Müdürümüz sağ olsunlar okulumuzun eksikleri konusunda listelerini bize sundular. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. İlk olarak okullarımızın bahçelerinin asfalt yapılması konusundaki çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bizim geleceğimiz çocuklarımız olacak. Bozüyük'e baktığımız zaman okullarımızın bahçeleri, ek binalarında yapılması ile birlikte git gide daraldı. Çocuklarımıza yeteri kadar oyun alanı kalmadı. Bu manada bizim yeni yapılacak okul alanları konusunda okul alanının en az 10 dönümlük bir arazi içerisinde yer almasını arzuluyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Diğer taraftan eğitim festivali konusunda müdürümüz ile bir araya gelerek neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Festival öğrencilerimizin yılsonu itibariyle hem stres atarak eğlendikleri hem de projelerini sergiledikleri bir ortam oluşturacak. Festivalin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından BEF protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde Şube Müdürü Ahmet Kara ve Bozüyük Eğitim Festivali Tertip Komitesini oluşturan okul müdürleri de hazır bulundu. Protokolün imzalanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük ve Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'ya, öğrencilerin hazırlamış oldukları ürünlerden hediyeler verildi. Ardından, Bozüyük Eğitim Festivali Tertip Komitesini oluşturan okul müdürleriyle sohbet edilerek okulların ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: