Bozüyük Güneşspor Kulübünden Kültür Etkinliği

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü tarafından kültür etkinliği düzenlendi.

Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü tarafından kültür etkinliği düzenlendi. Güneşspor Binasında düzenlenen etkinliğe, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile kulüp üyeleri katıldı. Kulüp Başkanı Ümit Kök, yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde yıllarca oyunlar oynandığını ifade ederek, "Yüzyıllar önce buluşları olan ve içinden bir çok dahiler, cevherler çıkarmış Osmanlı İmparatorluğu'nun torunları gelinen noktada dünyayı yöneten ülkeler arasından olmayıp bir kenarda kalmış gibiyiz. Fakat biz Türk milleti olarak uyandık, uyanmalıyız. Biliyoruz ki bize dostane yaklaşan ülkeler, bize düşman. Bizlere dostane yaklaşmıyorlar, bizi içimizden vurmak istiyorlar. Bizim en büyük dostumuz yine biziz. Millet olarak dışa bağımlı olmuşuz. Tükettiğimiz birçok ürün dışarıdan geliyor. Oysa biz Osmanlı'nın torunları olarak kendimiz üretip, kendimiz tüketebilir ve ürettiğimizi başka ülkelere tükettirebiliriz. Bunu başarabilecek gücümüz var" dedi. Etkinlik, Ertuğrulgazi Derneği saz ekibi ve Muratdere zeybek ekibinin gösterisiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: