Bozüyük Hem’de Yaz Etkinlikleri

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Celalettin Tospatlı, genel müdürlüğün gönderdiği yazı doğrultusunda sadece yaz...

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Celalettin Tospatlı, genel müdürlüğün gönderdiği yazı doğrultusunda sadece yaz aylarına mahsus 7 yaş ve üzeri öğrencilere çeşitli alanlarda etkinlik adı altında çeşitli kursların açıldığını ve birçok kursunda devam ettiğini söyledi.

Yaz aylarında yapılacak olan bahse konu çalışma kapsamındaki faaliyetlerde belge vermediklerine dikkat çeken Tospatlı, “Bünyemizde, genel müdürlüğümüzden tarafımıza gönderilen yazılar doğrultusunda, yaz aylarında uygulanmak üzere 7 ve üzeri yaş grubu öğrencilere 120 saate kadar etkinlik adı altında spor, müzik, İngilizce, Matematik gibi çeşitli dallarda çeşitli etkinlikler düzenlemeye başladık ve ayrıca birçok alanda etkinliklerimiz devam etmektedir. Farklı dallarda istekler söz konusu olduğunda da tarafımızca yerine getirilecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Tospatlı, Halk Eğitim Merkezi’nde engellilere yönelik birçok kursunda devam ettiğini ifade ederek, gelen talepler doğrultusunda engellilere yönelik yeni alanlarda kurslar açtıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz