Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünün Bilgilendirme Toplantıları

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, hurdacı ve ikinci el eşya satıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, hurdacı ve ikinci el eşya satıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Asayiş Büro Amiri Suat Sevin, Emniyet Lokali'ndeki toplantıda, Bilecik Valiliğinin, il sınırları içerisinde ikinci el eşya ve hurda satımı yapan iş yerleri ile ilgili yönerge yayımladığını anımsattı. Sevin, yönergeye uymayanlar hakkında Kabahatler Kanunu'na göre yasal işlem yapılacağını anlattı. Yönergeye göre, ikinci el eşya ve hurda alımlarında, ikinci el eşya alım satım formu doldurulmasının zorunlu hale geldiğini dile getiren Sevin, iş yerlerinin akşam 20.00'den sonra açık tutulmaması, iş yerinde yatılı kalınmaması konularında uyarılarda bulundu. Sevin, iş yeri sahipleri ve çalışanlarının, şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde "155 Polis İmdat" hattını aramalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: