Bozüyük İmkb Anadolu Lisesi'nden Avm'de Resim Sergisi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından alışveriş merkezinde...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından alışveriş merkezinde resim sergisi açıldı.

Yağlı boya resimlerinin bulunduğu serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, okul öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bulutlar, "Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi'nin sanat faaliyetleri okul binası ile sınırlı kalmıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Geçen sene ilki Ziraat Bankası Şubesi önünde gerçekleştirilen resim sergisi aynı zamanda Bozüyük'te de bir ilk olmuş ve büyük takdir kazanmıştı. Bu yıl ikincisi açılan resim sergisinin 20 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Öte yandan sergi boyunca okulun müzik öğretmeni Betül Yıldırır tarafından alışveriş merkezinde canlı müzik çalınacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz