Bozüyük Şehitliği’nde temizlik

İnönü Savaşları’nın yaşandığı Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki şehitliğinde temizlik çalışması yapıldı.Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde bulunan ve ’İstiklâl Savaşı’nın Metristepe-İnönü istikametinde gelişen, tarih de İnönü Savaşları olarak bilinen savaşların geçtiği bölgede yer alan Şehitlik içerisinde mıntıka temizliği yapıldı.

İnönü Savaşları’nın yaşandığı Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki şehitliğinde temizlik çalışması yapıldı.
Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde bulunan ve ’İstiklâl Savaşı’nın Metristepe-İnönü istikametinde gelişen, tarih de İnönü Savaşları olarak bilinen savaşların geçtiği bölgede yer alan Şehitlik içerisinde mıntıka temizliği yapıldı. Temizlik çalışmaları kapsamında ağaç dallarında kuruyarak yerlere dökülen yapraklar da süpürülerek temizlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz