Bozüyük Sivrihisarlılar Derneği'nden "arabaşı" Ikramı

BİLECİK (AA) - Bozüyük Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği tarafından "arabaşı" ikramı etkinliği düzenlendi.

Bozüyük Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği tarafından "arabaşı" ikramı etkinliği düzenlendi. Dernek binasında düzenlenen etkinliğe, MHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel, Dernek Başkanı Taner Gürkök ve dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Gürkök, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının, içinde bulunduğu kente ve vatandaşlara karşı sorumluluklarının bulunduğunu ifade ederek, "Dernekler, kurulduktan sonra bulunduğu şehrin kültürüne ve sosyal hayatına katkıda bulunması gerekiyor. İlçemizde birçok dernek, dernekçiliği bırakıp kıraathanelere dönmüş durumda. Hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirip kuruluş amacımızdan sapmamalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz