Bozüyük Tso'dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri kalabalık bir heyet halinde TOBB Başkanı M....

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri kalabalık bir heyet halinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Meclis ve Yönetim Kurulu başkan yardımcıları ve üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı tanışma ile başladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yeni dönemde görev alan tüm yöneticileri ayrı ayrı tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nda daha önce görev alan tüm yöneticiler gibi bu hizmet anlayışını bir bayrak yarışı şeklinde gördüklerini ve yeni dönemde kendilerinin de bu yarışı en güzel şekilde sürdürmek için ekibi ile birlikte çok çalışacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bozüyük TSO ve üyelerinin her türlü sorun ve sıkıntısının her an kendisine iletilebileceğini, bu konuda TOBB olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret, Bozüyük TSO adına Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in günün anısına Osmanlı arması ve Oda plaketinin TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na takdim edilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz