Bozüyüklü Sporculardan Türkiye Ikinciliği

BİLECİK (AA) - Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu özel sporcuları, bocce şampiyonasında Türkiye ikinciliğini kazandı.

BİLECİK - Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu özel sporcuları, bocce şampiyonasında Türkiye ikinciliğini kazandı. Okul Müdürü ve Bocce Kulüp Başkanı Metin Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen şampiyonaya 3 grupta 59 takımın katıldığını söyledi. A Grubunda mücadele eden Bozüyüklü öğrencilerin, Türkiye ikinciliğini elde ettiğini dile getiren Pehlivan, "Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu özel sporcuları, yalnız bocce branşında değil, masa tenisi ve atletizm branşlarında da çeşitli başarılara imza atmıştır. Milli takımda da ilimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcularımız olacağını şimdiden müjdeliyorum. Kulübümüz sporcularına ve antrenörleri Nurgül Ünver'e teşekkür ediyor, özel sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: