Bozüyükspor Başkanı Cengiz Özkan:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor’un Başkanı Cengiz Özkan, teknik heyetin ve futbolcuların...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor’un Başkanı Cengiz Özkan, teknik heyetin ve futbolcuların antrenmanlara çıkmamasıyla alakalı "Teknik heyet ve futbolcular demokratik haklarını kullanmışlardır" dedi.

Özkan, yapılan protestonun bütün tüm teknik heyetin ve futbolcuların aldığı ortak bir karar olduğunu ve yönetim olarak bu süreçte ve devamında futbolcuların kişiliklerinden, karakterlerinden ve futbol yapılarından şikayetçi olmadıklarını söyledi. Validen, kaymakamdan, milletvekillerinden ve belediye başkanlarından destek beklediklerini kaydeden Özkan, “Sezonun başından bu yana yaklaşık 350 bin lira gelmiştir. Ama bu paralar bizim kasamıza girmiyor. Çünkü geçmiş yıllardan kalan borçlar olduğundan dolayı gelen para olduğu gibi icralık borçlara ve vergi dairesi tarafından alacaklara istinaden kesiliyor. Yönetim olarak geldiğimizden beri daha öncede belirttiğimiz gibi bir kuruluştan ve 3 esnafımızdan başka kimseden destek görmedik. Şuana kadar 500 bin liraya yakın harcamalarımız olmuştur. Bu parayı da yönetim kurulu üyeleri olarak karşıladık. Biz bu noktaya gelene kadar elimizden gelen her şeyi yaptık. Bozüyükspor bu ilin, ilçenin değeriyken, şu anda Bozüyükspor ilimizin ve ilçemizin kanayan yarası olmuştur. Valimizden, kaymakamımızdan, vekillerimizden, belediye başkanlarımızdan bu değere sahip çıkmasını bekliyoruz. Taraftarlarımızdan ve Bozüyüklülerden Bozüyükspor konusunda sağduyulu davranmalarını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Özkan, teknik heyetin ve futbolcuların ramazan ayından beri 5 kuruş para almadıklarını ifade ederek, “Teknik heyete ve futbolcularımız, ramazan bayramından beri karın tokluğuna mücadele etmektedirler. Bu şartlar altında mücadeleden vazgeçmeyen teknik ekip ve futbolcularımızın gerçek Bozüyüklü gibi takıma sahip çıkması, takdire şayandır. Hepsine yönetim kurulu ve Bozüyük halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: