Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan:"Takımımızı Bir Üst Lige Taşımak Içinelimizden Gelen Çabayı Göstereceğiz"

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Bozüyükspor'u bir üst lige taşımak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Bozüyükspor'u bir üst lige taşımak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Özkan, Bozüyükspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, gelecek için gençlere gereken sportif yatırımı yapmak zorunda olduklarını belirterek, öncelikli hedeflerinin Bozüyükspor'a bir alt yapı kurmak olduğunu kaydetti.

Alt yapının kurulmasının sportif başarıyı da getireceğini ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Karşılaşacağımız zorluklarda geleceğe güvenle bakma adına gereken bütün özveriyi ortaya koyarak çalışacağız. Elbette, sportif hedeflerimizi de gerçekleştireceğiz. Bank Asya 1. Lig yolunda da gerekenler yapılacak. Bozüyükspor'u bir üst lige taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Çalışmaları yaparken Bozüyük Belediye Başkanımız Ahmet Berberoğlu'nun da desteğini almaktan mutluyuz. Şimdiden kendisine teşekkür ederiz. Birlikte başarılı oluruz ve Bozüyükspor da gereken yerlerde olur."

Reklam
Reklam

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan / Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz