Bozüyükspor’da Deprem

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor’da teknik heyet ve futbolcular maddi sıkıntılar sebebiyle...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor’da teknik heyet ve futbolcular maddi sıkıntılar sebebiyle antrenmanlara çıkmadıklarını açıkladı.

Bozüyükspor Teknik Direktörü Mustafa Serin, maddi sıkıntılar yüzünden teknik heyetin ve futbolcuların zor durumda olduğunu belirterek, “Paralarımızı alamadığımız ve imkansızlıklar içinde zor şartlar altında yaşadığımız için adeta tesislerde imece usulüyle birbirlerine 3 lira 5 lira vererek yaşadıkları için mağdurlar. Zor durumdalar. Dolayısıyla gerek fizik gerekse moral olarak antrenmanları kaldıracak durumda olmayacakları için antrenmanlara çıkmıyoruz. Bu yaşananları protesto ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

‘Para gelip maddi imkansızlıklar düzelene kadar bu çocuklara sahip çıkılıncaya kadar antrenmanlara çıkmayacağız’ diyen Serin, “Bozüyükspor Türkiye satında bu şehrin reklamını yapıyor. Bozüyükspor'u seven gönül veren insanlar sahalara gelip maç seyrediyor. Böyle bir organizasyonda mücadele eden bu futbolcu grubuna sahip çıkılmaması üzerine böyle bir tepki koyuyoruz. Biz Bozüyükspor'a gönül veren kurumlardan, kuruluşlardan ve iş adamlarından herkesten destek bekliyoruz. Herkes bu gerçeği bilsin bu kulüp ve futbolcular çok zor durumdalar. Kulüp Başkanımız Cengiz Özkan bugüne kadar kendi imkanlarını ortaya koyarak bu kulübü bu seviyeye kadar getirdi. Ama onun gücü artık bu işe yetmiyor. Diğer Bozüyükspor sevdalılarının da bu kulübe ve takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: