Bozüyükspor'un Sezon Başarısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, tüm...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, tüm olumsuzluklara rağmen zor şartlarda nasıl başarılı olunabileceğini Türk sporuna gösterdiklerini söyledi.

Cengiz Özkan, yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunda Bozüyükspor'un küllerinden yeniden doğduğunu belirtti. Sezon başında siyasi krizden spor krizine kadar herkesin spora olumsuz duygularla baktığı bir dönemde bu riski en aza indirebilecek arkadaşlarla oluşturulan bir yönetimle özverili bir çalışma başlattıklarını söyleyen Özkan "Şanssız dönemlerde geçirmemize rağmen, oynamış olduğumuz 3 Ziraat Kupası ve 32 lig maçında halkımız sahada hiç ezilmeyen bir Bozüyükspor seyretti. Şartların parayla endekslenmediği severek yapılan her işte nasıl başarılı olunabileceğini Türk sporuna göstermiş olduk. Bizim kendi grubumuzda hiç bir maçta rakiplerimiz bizi ezerek yenmedi. Berabere kaldığımız, galibiyeti kaçırdığımız son 2. devre özellikle takımın dengeleri oturduktan sonra kendi sahamızda mağlubiyetimiz yok. 9 maçtır yenilmezlik serimiz devam ediyor. Bu dönemde puanlamada rahatlayıp ilk 11 de oynayamayan diğer arkadaşlara şans vermek istedik. Onlar da yine bizi mahcup etmediler ve galibiyet serisine devam ettiler. 16-17 yaşında Bozüyüklü olan arkadaşlarımızı ilk 11'de oynatmaya başladık. Onlar da güven ortamı olduğunda neleri başarabileceklerini gösterdiler. Bizim kulübün tek sıkıntısı mali yapının oturmamasıydı. Diğer anlamda arkadaşlar sahaya çıkıp Bozüyükspor'u layığıyla temsil ettiler. Diğer kulüpler ligin en delikanlı takımı olarak Bozüyükspor'u seçtiler. Son dönemlerde bu başarının sayesinde halkımız siyasilerimiz bu gerçeği görüp bizle beraber bütünleşmeye başlayınca daha güzel bir ortam oluştu. Yağmur çamur demeden her koşulda Bozüyükspor'u desteklediler. Kendilerine bu anlamda da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 2013-2014 sezonunda bu yapının devam edip daha çok gencimize ülke genelinde temsil etme hakkı kazandırmaya çalışacağız. İnşallah daha güzel günler için hep birlikte uğraşlarımız devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz