Bozüyük'te, 5 Bin 387 Öğrenciye Süt Dağıtılacak

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kara, 5 bin 387 öğrenciye süt dağıtımının yapılacağını bildirdi.

BİLECİK - Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kara, 5 bin 387 öğrenciye süt dağıtımının yapılacağını bildirdi. Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle hazırlandığı "Okul sütü" projesi kapsamında, süt dağıtımlarının ikinci yarıyılda başlayacağını kaydetti. Projeyle öğrencilere, süt içme alışkanlığı kazandırmak ve faydalı olan sütün öğrenciler tarafından tüketilmesinin amaçlandığını vurgulayan Kara, şöyle konuştu: "İlçede 5 bin 387 öğrenciye süt dağıtımı yapılacak. İlçemizde anasınıfı, 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda eğitim öğretim gören öğrencimize, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri süt dağıtımı yapacağız. İlçemizde 2 yıldır başarılı ile uygulanan bu programın üçüncü yılında da velilerimizden gerekli dilekçeleri aldık. Sütlerin okullarda saklanması ve depolanması konusunda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından denetimler yapılmış ve sütlerin uygun koşullarda depolanması için gerekli tedbirler alınmıştır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: