Bozüyük’te Asker Uğurlama Programı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, 1992/3 tertip askere gidecek gençler için uğurlama programı düzenlendi.Vatani görevini yapmak için...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, 1992/3 tertip askere gidecek gençler için uğurlama programı düzenlendi.

Vatani görevini yapmak için Burdur’a gidecek Samet Yücel için Yediler Mahallesi’nde düzenlenen uğurlama programına, asker adayının aileleri ve arkadaşları katıldı.

Çiftetelli eşliğinde asker adayı ve arkadaşları doyasıya eğlenirken, oyunun ardından askere gidecek olan gence kına yakıldı. Kına yakımı sırasında duygulu anlar yaşandı. Daha sonra askere gidecek olan Yücel, ‘en büyük asker bizim asker’ sloganlarıyla arkadaşları tarafından havaya atıldı.

Reklam
Reklam

Asker adayının babası Ramazan Yücel, oğlunu askere göndermekten dolayı onur duyduğunu ifade etti.

Asker adayı Yücel ise askerliğin çok kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak, askere gidecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu bildirdi.

Daha sonra Yücel, arkadaşları ve akrabalarıyla helalleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: