Bozüyük’te Çocuk Festivali 2 Gün Sürecek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde çocuklar bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk kez...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde çocuklar bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk kez düzenlenen 'Çocuk Festivali' ile kutlayacak.

İlçede bu yıl 2 gün sürecek ve 23 Nisan günü akşamı tiyatro oyunu ile sona erecek 23 Nisan Çocuk Festivali düzenlendi. Gelecek yıllarda geleneksel hale getirilmesi planlanan şenlik, 20 Nisan 2013 Cumartesi günü başlayacak. 20–21 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri Cumhuriyet Meydanı’na yerleştirilen oyun grupları ve yapılacak gösterilerle çocukların 2 gün boyunca gönüllerince eğlenmeleri sağlanacak. Etkinliklerde dev kaydırak, şut becerisi, 4’lü salto trambolin ve tırmanma piramidinin yanı sıra birbirinden eğlenceli tahta bacak ve palyaço gösterileri de yer alacak. Şenlikler, 23 Nisan günü Belediye Düğün Salonu'nda sergilenecek Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı çocuk oyunu ile sona erecek. Bütün etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanacak çocuklara sürpriz ikramlar da yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz