Bozüyük’te Eğitim Sorunsuz Başladı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okula yeni başlayan ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri okulları doldurdu.66 ay...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okula yeni başlayan ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri okulları doldurdu.

66 ay ve üzeri zorunlu eğitimde bin 297 öğrencinin eğitim öğretime başlaması gerekirken 42 öğrenci raporlu olduğundan eğitime başlamadı. 60-66 aylık isteğe bağlı eğitimde ise 516 öğrenciden 149’unun kayıt yaptırdığı belirtildi. Toplam da bin 404 öğrenci ile eğitim öğretime sorunsuz bir şekilde başlandığı kaydedildi.

Uyum eğitimine başlanmasıyla birlikte okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük kentteki çeşitli okullarda incelemelerde bulundu. Başıbüyük, okulların fiziki yapılarını inceleyerek eğitim öğretime hazır olup olmadıkları konusunda okul müdürlerinden bilgi aldı. Öğretmenlerle bir araya gelerek onlara tavsiyelerde bulunan Başıbüyük, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz