Bozüyük’te Garnizon Komutanı Koç, Şehit Ailelerine Ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği verildi.

Şehit Er Zafer İpek Kışlası’nda verilen yemeğe, Kaymakam Oktay Kaya, Belediye Başkan Yardımcı Gençağa Serarslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, Emniyet Amiri Nihal Altıntaş, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemekte konuşan Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, kahraman şehitlerin fedakar aileleriyle bu vatan için canını vermek isterken gazilik mertebesine ulaşan gazilerle birlikte olmanın kendilerine huzur verdiğini ve senede birkaç kez de olsa şehit aileleriyle ve gazilerle birlikte olmaya çalıştıklarını söyledi. Koç, “Her ne kadar her gün aldığımız şehit haberleri ‘ne zaman sona erecek’ diye isyanda etsek, ülkemizin bütünlüğünü, misakı milli sınırlarımızın muhafazası için hiçbir şeyden ödün vermemiz gerekiyor. Bunu da başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman şehitlerimize borçluyuz. Bu borcumuzu ödemek içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

"Şehit ailelerimizin ve gazilerimizi devlet hizmetlerinde ayrıcalığı var" diyen Koç, “Sizlerin istekleri bizim için bir emirdir. Her türlü isteği bir emir olarak kabul ederiz. Çünkü sizler bu vatan uğruna en değerli varlıklarınızı ortaya koydunuz. Vatanımız uğruna canlarını seve seve veren karhaman şehitlerimize, şahadetlerini sabırla ve metanetle karşılayan şehit ailelerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yemek, yapılan duaların ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: