Bozüyük'te hırsızlık iddiası-Bir ilköğretim okulundan dizüstü bilgisayarve para çalındığı iddia edildi

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki bir ilköğretim okulundan kimliği belirlenemeye kişi ya da kişilerce, dizüstü bilgisayar ve para çalındığı iddia edildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki bir ilköğretim okulundan kimliği belirlenemeye kişi ya da kişilerce, dizüstü bilgisayar ve para çalındığı iddia edildi.

Atatürk İlköğretim Okulu'na giren kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, kazma, keser, balta ve matkap yardımıyla açtıkları çelik kazada bulunan para ile öğretmenlerin kullandığı dizüstü bilgisayarı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

-"Güvenlik kamerasının kayıt cihazındaki hard diski de alınmış"-

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşananların profesyonel bir hırsızlık olduğunu belirterek, olayın emniyete intikal ettiğini ve soruşturmanı başladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Okulun müdür odasında bulunan çelik kasanın okulun malzeme deposundan alınan kazma, keser, balta ve matkap yardımıyla açıldığını anlatan Bulutlar, "Öğrencilerin hafta sonu yapacakları gezi ve kermes paralarıyla öğretmenlerin kullandığı dizüstü bilgisayar çalınmış. Bu kişilerin çelik kazayı açmak için uzun süre çalıştığını tahmin ediyoruz. Okulumuz güvenlik kamerasıyla korunuyordu ancak hırsızlar güvenlik kamerasının kayıt cihazındaki hard diski de almış. Çevredeki MOBESE kameralarından olayın aydınlatılmasını bekliyoruz" dedi.

Hırsızlık nedeniyle olayın yaşandığı binada eğitim gören anasınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerin eğitimine bir gün ara verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: