Bozüyük’te İlk Kez Düzenlenen Çocuk Festivali Sona Erdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen '1. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Festivali', Pamuk...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen '1. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Festivali', Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı tiyatro oyununun gösterimi ile sona erdi.

Bozüyük’te festival kapsamında iki gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’na yerleştirilen oyun gurupları ile bayramlarını neşe içerisinde kutlayan çocuklar festivalin son etkinliği olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı çocuk oyununu beğeni ile izlediler. Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü de oyunu çocuklarla birlikte izledi. Bakıcı, oyunun sonunda Pamuk Prenses’e çiçek takdim ederek bu güzel oyunu başarıyla sergileyen tüm tiyatro ekibine teşekkür etti. Ayrıca bakıcı, oyunun Bozüyük’te sahnelenmesini sağlayan Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya da teşekkür ederek tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını bir kez daha kutladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' tiyatro oyunu Belediye Düğün Salonu’nda Eskişehir Odunpazarı Merkez İlçe Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından kalabalık bir izleyici gurubuna sahnelendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: