Bozüyük'te Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Bilecik’in Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü Emin Şahin, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ilçe...

Bilecik’in Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürü Emin Şahin, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında ilçe protokol üyelerini ziyaret etti.

Emin Şahin ve Kutlama Komitesi, ilk olarak Kaymakam Oktay Kaya'yı makamında ziyaret etti. Şahin, Kaymakam Kaya'ya inşaatı tamamlanan yeni SGM binası ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kaymakam Oktay Kaya da ,sosyal güvenliğin önemli bir konu olduğunu söyledi. Oktay Kaya, "Sosyal güvenlik, insanın doğumundan ölümüne kadar yeme içmeden sonra en önemli ihtiyacıdır. Sosyal Güvenlik Kurumu son 5-10 yıl içerisinde ciddi mesafeler aldı. Eskiden yaşanılan sıkıntıların çoğu aşıldı. Ben sizlerin gıyabında ilçemizde ve tüm ülkemizde sosyal güvenlik kurumunun hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle ilçemizde personel eksikliğine rağmen özveri ile çalışan personelimizin Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

SGM Heyeti, daha sonra Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı ziyaret edildi. SGM Müdürü Emin Şahin, inşaatı tamamlanan yeni binalarının eksikleri konusunda Bakıcı'dan destek istedi. Bakıcı da yetkileri ve imkânları çerçevesinde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

SGM Müdürü Emin Şahin ve ekibi, ziyaretlerin öğleden sonraki bölümünde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Garnizon Komutanlığını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: