Bozüyük'te Toplum Destekli Polislik Çalışmaları

Bozüyük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Güneşspor Yaz Futbol Okulu öğrencileriyle dostluk maçı yaptı.

Bozüyük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Güneşspor Yaz Futbol Okulu öğrencileriyle dostluk maçı yaptı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Nihal Altıntaş, AA muhabirine, polislik mesleğini sevdirmek ve gençleri sportif ve sosyal aktivitelere teşvik etmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Güvenlik hizmetleri yanında vatandaşların her türlü beklentilerine yer ve zaman kavramlarını göz önünde bulundurmadan cevap verebilmeyi amaçladıklarını belirten Altıntaş, çocuklarla yapılan aktivitelere önem verdiklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Altıntaş, toplumun her kesiminin polisle beraber hareket etmesi halinde suçların önlenebileceğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Polis-halk ilişkilerine gereken önemi veriyoruz. Bu amaçla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için çeşitli sosyal aktiviteler yapıyoruz. Polislik mesleğinin sevdirilmesi ve özendirilmesi için okullarda seminer, futbol karşılaşmaları, okul idarecileriyle toplantılar düzenliyoruz. Mahallelerde düzenlediğimiz kahvehane toplantılarıyla vatandaşların istek ve taleplerini alıyoruz. Halkın istek ve taleplerini çözüm sağlayacak kurumlara ulaştırarak gerekli çalışmaların başlatılmasına katkı veriyoruz. Bozüyüklü vatandaşlarımız, e-devlet sistemi üzerinden mahallesinden sorumlu polisi öğrenip istek ve önerisini bu siteden bize ulaştırabilir."

Güneşspor Kulübü Başkan Yardımcısı Akın Aydın da Yaz Futbol Okulunda çocuk ve gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına da çalıştıklarını ifade etti.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: