Bozüyük'te Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarırken, e-devlet sistemi hakkında bilgilendiriyor.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarırken, e-devlet sistemi hakkında bilgilendiriyor. Kentteki mahalleleri ziyaret eden ekipler, vatandaşların yoğun olduğu park ve bahçelerde sorunları dinleyerek, hırsızlık, yankesicilik, e-devlet sistemi gibi konularda bilgilendirmelerde bulunuyor. Ekipler, e-devlet sistemi üzerinden mahalle polisini öğrenebileceklerini, istek ve şikayetlerini iletebileceklerini ifade ederek, mahallelerde site yöneticileri ile de görüşerek, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemleri anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz