Bozüyük'te Trafik Kazası, 3 Yaralı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaya kaldırımında işe gitmek için servis bekleyen bir...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yaya kaldırımında işe gitmek için servis bekleyen bir kişi ağır, araç içerisinde bulunan 2 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa K. (32) idaresindeki 11 DZ 339 plakalı hafif ticari araç, Çarşı Mahallesi Saraycık Caddesi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce kaldırımda servis bekleyen Tuncay Öztürk'e (31) çarptı. Öztürk'ü altına alan araç daha sonra yol kenarında bulunan ardiye kulübesine girdi. Ağır yaralanan Tuncay Öztürk olay yerine gelen itfaiye ekiplerince aracın altından çıkarılarak 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Öztürk, daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Gece boyu bir dizi ameliyat geçiren Öztürk'ün hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer yaralılar Ender İ. ve Erkan K.’nin ilk müdahalelerinin ardından taburcu edildikleri belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz