Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Turan Yazgan'ın vefatı dolayısıyla "baş sağlığı" mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Turan Yazgan'ın vefatı dolayısıyla "baş sağlığı" mesajı yayımladı.

Berberoğlu, mesajında, Prof. Dr. Yazgan'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, onun, 20 yıldır Türk dünyasındaki eğitim faaliyetleri ile tanındığını bildirdi.

Prof. Dr. Yazgan'ın ömrünü Türk dünyasına hizmetle geçirdiğini ifade eden Berberoğlu, şunları kaydetti:

"Prof. Dr. Yazgan, Türkiye'de ve Türk dünyasındaki hizmetleri nedeniyle 200'den fazla plaketle ödüllendirilmiştir. Türkçe ve Türk Milli Eğitimi müfredatına uygun olarak Türki Cumhuriyetlerde 5 binden fazla öğrencinin vakıf aracılığıyla ücretsiz eğitim görmesini sağlayan Prof. Dr. Yazgan, yetiştirdiği nesillerle gelecekte de Türk dünyasına rehberlik etmeye devam edecektir."

Reklam
Reklam

-CHP İlçe Başkanı Torun'dan "Öğretmenler Günü" mesajı

CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Torun, mesajında, öğretmenlerin, Cumhuriyet'in ilk yıllarından bu yana idealleri uğruna çeşitli olumsuzluk ve sıkıntılara rağmen topluma öncü olma görevlerinden asla ödün vermeyerek yurdun en ücra köşelerinde Türk halkıyla kader birliği yapmasını bildiğini belirtti.

Öğretmenler Günü dolayısıyla okullara yaptıkları ziyaretlerde, öğretmenlerin her zaman olduğu gibi yeni nesilleri yetiştirmedeki idealleri ve yüksek heyecanlarını gördüklerine dikkati çeken Torun, "Öğretmenlerimiz, toplumun her katmanına en yakın olan ve onların gereksinimlerini en iyi bilen bir mesleğin mensubudur" ifadesini kullandı.

-Bozüyük Anaokulu'nda "Öğretmenler Günü" etkinliği

(Fotoğraflı)

Bozüyük Anaokulu'nun Menekşe sınıfı öğrencileri, Öğretmenler Gününü, öğretmenlerine karanfiller hediye ederek kutladı.

Ailelerinin yardımıyla öğretmenleri Nurçin Baş'a sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması düzenleyen minik öğrenciler, ona karanfiller hediye etti.

Reklam
Reklam

Sınıf annesi Özlem Tunç ve bazı velilerin de katıldığı kutlama etkinliğinde, Öğretmenler Günü nedeniyle pasta kesilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: