Bozüyük'ten Kısa Kısa

MHP Bozüyük Kadın Kolları'nın ilçedeki okulları ziyaret ettiği bildirildi.

MHP Bozüyük Kadın Kolları'nın ilçedeki okulları ziyaret ettiği bildirildi.

MHP Kadın Kolları'ndan yapılan açıklamada, MHP Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Pervin Tepe ve üyeler, ilçedeki ilkokul, ortaokul, lise, yüksekokul ve dershaneleri ziyaret ettiği kaydedildi.

Ziyaretlerde, öğretmenlerin sorunları dinlendiği, Öğretmenler Günü'nün kutlandığı ve çiçek hediye edildiği ifade edildi.

-Toplum Destekli polislerden hırsızlık uyarısı

(Fotoğraflı)

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa Mahallesi'nde bulunan evlerin kapılarına uyarıcı stickerler yapıştırıp broşür dağıtan ekipler, araçların sileceklerine de broşür bıraktı.

Dağıtılan sticker ve broşürlerde, hırsızlık olaylarıyla karşılaşılmaması için alınacak önlemlerin yanı sıra şüpheli durumlarda "155 Polis İmdat" hattına bilgi verilmesi gibi uyarılar yer alıyor.

-Müftülükten 700 kişilik aşure

(Fotoğraflı)

Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından aşure dağıtıldı.

Kasımpaşa Merkez Camisi'nde, öğle namazı çıkışı Belediye Başkan Vekili Osman Çetin, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, daire müdürleri ve AK Parti İlçe Başkanı Nizemettin Çam ile vatandaşların katıldığı etkinlikte 700 kişiye aşure ikramında bulunuldu.

Muharrem ayı dolayısıyla aşure programı düzenlediklerini belirten Çakır, etkinliğin her görüşteki insanları bir araya getirerek anlam kazandığını söyledi.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: