Bozüyük'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - CHP Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk ve silah arkadaşlarına, kentteki camilerde mevlit okutuldu.

CHP Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk ve silah arkadaşlarına, kentteki camilerde mevlit okutuldu. Kasımpaşa Merkez Camisinde okutulan mevlide, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Jan, Bozüyük Belediye Başkan aday adayı Metin Torun, CHP'li belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. CHP İlçe Başkanlığınca mevlit öncesi cemaate gül suyu ve şeker ikram edildi. -Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'nden aşure ikramı Bozüyük ilçesinde, Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Dernek Lokali'nde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Ahmet Yetim, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İsmail Jan, MHP İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, Dodurga Belde Belediye başkan adayları ve dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı Selim Yağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muharrem ayı nedeniyle bu yıl ilk düzenlendikleri etkinlikte 600 kişiye aşure ikramın bulunduklarını belirterek, dernek üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği geliştirmek için bu etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz