Bozüyük'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - AK Parti Bozüyük Gençlik Kolları Başkanı İsmail Buz ve beraberindekiler, Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

BİLECİK - AK Parti Bozüyük Gençlik Kolları Başkanı İsmail Buz ve beraberindekiler, Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Buz, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti Gençlik Kolları olarak her zaman halkın yanında olmaya ve ulaşabildikleri herkese destek olmaya çalıştıkların söyledi. Derneğin başlattığı "Mavi kapak toplama" kampanyasına destek olmak amacıyla kendi aralarında topladıkları kapakları, teslim etmek üzere derneğe getirdiklerini dile getiren Buz, "Derneğin başlattığı kampanyaya desteğimiz artarak devam edecek. Bu kampanyanın size faydasının olduğunu biliyoruz. Bundan sonra da sahada ve halkımızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı. Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, engelsiz bir Bozüyük yaratmak için çaba gösterdiklerini ve bunun için de sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Engelleri kaldırmak adına projeleri olduğunu ifade eden Çelik, "Amacımız, engellilerin rahat bir yaşam ortamına ulaşması için ne gerekiyorsa yapılması. Bu konuda toplumumuzun da bilinçlenmesi çok önemli" diye konuştu. - Bozüyük Ertuğrulgazi İlk ve Ortaokulu'nda kütüphane açılışı Bozüyük Ertuğrulgazi İlk ve Ortaokulu'nda Bozüyük Belediyesi'nce yapılan kütüphane, gerçekleştirilen törenle açıldı. ​Okul salonunda yapılan törende konuşan Belediye Başkan Vekili Bakıcı, okula yapılan zenginleştirilmiş kütüphanenin, Bilecik ilinde ilk olduğunu söyledi. Çocukların, kendileri için çok değerli olduğunu her zaman dile getirdiklerini ifade eden Bakıcı, şöyle konuştu: "Çocuklarımızın, "Ben eksik kaldım, çocukluğunda şu yoktu" dememesi için dışarıdaki zeminlerinden oyun alanlarına kadar okullarımıza destek olmaya çalıştık. Çocuklarımızın, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için büyük illerimizde mevcut olan zenginleştirilmiş kütüphaneyi Bozüyükümüz'e kazandırmış olmaktan son derece mutluyuz. Bu sadece kütüphane değil, burada çocuklarımızın aynı zamanda oyun alanlarıyla, internete girmeleri, okullarımızın açık kaldığı hafta sonlarında dahi her zaman gelebileceği bir ortam oluşturmaya çalıştık." İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük de Milli Eğitim Bakanlığı ve il milli müdürlüklerinin amacının, "Okullar hayat olsun projesi" kapsamında, okulları toplum yaşamının merkezi yapmak olduğunu, Türkiye çapındaki okulların sadece 20 tanesinde, zenginleştirilmiş kütüphane var olduğunu kaydetti. Okul Müdürü Mustafa Tetik ise okula kütüphane kazandıran Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcı’ya teşekkür etti. Konuşmaların sonunda, Kaymakam Şakalar'ın, Bakıcı'ya plaket vermesinin ardından, kütüphanenin açılışı yapıldı. Törene, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, Müftü Burhan Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıyük, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: