Bozüyük'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "Kariyer günleri" etkinliği düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu tarafından "Kariyer günleri" etkinliği düzenlendi. KOSGEP İl Müdürü Cemil Bahçe, okul yemekhanesinde gerçekleşen etkinlikte, KOSGEP projeleri ve hibe destekleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Etkinliğe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Mehpare Tokay Argan, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Yurdakul ve öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı. -Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından, Karayolu ve Trafik Haftası nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Büro Amir Vekili Başkomiser Ercan Karataş, Bozüyük Anaokulu, Cumhuriyet ve Atatürk ilkokullarının anasınıflarını ziyaret ederek, trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Karataş, onlara boyama kitabı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: