Bozüyük'ün Kurtuluş Yıl Dönümündeki Konser Iptal Edildi

Bozüyük Belediyesi tarafından, 4 Eylül'de ilçenin işgalden kurtuluşunun 90. yıl dönümü kutlama programı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan konser iptal edildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından, 4 Eylül'de ilçenin işgalden kurtuluşunun 90. yıl dönümü kutlama programı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan konser iptal edildi.

Belediye Başkanı Ahmet Berberoğu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep, Hakkari ve Şırnak'ta verilen şehitlerin ardından konser ve eğlence düzenlenmesin düşünülemeyeceğini kaydetti.

Türk milletinin içinin kan ağladığını ifade eden Berberoğlu, şunları bildirdi:

"Türk milletinin içi kan ağlamakta, yüreğimiz yanmaktadır. Ülkenin maalesef bir bölgesinde hainler tarafından asker, sivil ayrımı yapılmadan Türk devleti ve milletinin birliğine ve beraberliğine yönelik haince saldırılar gerçekleştirilmektedir. Son zamanlarda artan terör olayları, hainlerin saldırılarıyla şehit düşen evlatlarımız nedeniyle yüreğimizin kan ağladığı bu günlerde 4 Eylül kurtuluş günü kutlamaları kapsamında yapmayı düşündüğümüz konser programını iptal ettik. Bu acıyı, toplum olarak hep birlikte yaşıyoruz. Halkımızın bunları anlayışla karşılayacağına eminim. İptal edilen konser programı yerine 'Şehitlerimizi anma gecesi' düzenleyerek bu vatan için canını vererek şehit olan atalarımız ve evlatlarımız için Mevlid-i Şerif okutacağız. Ardından da günün anlamına uygun konferans programı düzenleyeceğiz"

Reklam
Reklam

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz