Bozyurt Köy Yolu Asfaltlandı

Nazilli Belediyesi Bozyurt köyünün yoluna asfalt döktü. Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı sonundan Bozyurt köyü kanal...

Nazilli Belediyesi Bozyurt köyünün yoluna asfalt döktü. Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı sonundan Bozyurt köyü kanal yolu üzerindeki köprüye kadar olan Bin 700 metrelik yolun asfaltlama çalışmalarını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 3 gün gibi kısa bir zaman sürecinde yaptı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Geçen yıl içerisinde Bozyurt köyünde yapılan kanalizasyon çalışmaları sırasında bozulan yolun asfalt döşeme çalışmalarını Köy Muhtarı Ali Eşsiz ile birlikte yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir yasası gereği Nazilli Belediyesine bağlanarak Nazilli’nin mahallerinden birisi olacak Bozyurt Köyünde geçen yıl içerisinde kanalizasyon çalışmaları yapılmıştı. Köyün kanalizasyon ana hattının Nazilli’ye bağlanması sırasında köyün girişi olan köprüden Nazilli Yeşil mahalle sonuna kadar olan yolun bozulması nedeni ile Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce asfalt döşendiğini ifade eden Başkan Alıcık; “Bu yasa daha konuşulurken biz zaten belediyemizden yardım ve destek isteyen belde ve köylere hizmet götürüyorduk. Bozyurt köyünün de en çok sıkıldığı konu kanalizasyon konusunda idi. Biz bu sorunu çözdük ve köyün ana bağlantısını da şehre ulaştırdık. Bu çalışmalar sırasında bozulan yolu da hemen 3 gün gibi kısa bir süre içerisinde yaptık. Köyün girişi olan köprüden Nazilli’ye kadar olan kısmı asfaltlanarak halkın hizmetine girmiştir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: