Bpw’dan Annelere Brunch

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav ve kulüp...

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav ve kulüp üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla anneleriyle bir araya gelerek Anneler Gününü kutladı.

Kahvaltıya katılan tüm annelere çiçek vererek anneler gününü kutlayan Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (BPW) Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, ”Annelerimiz en değerli varlığımızdır. Sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere her zaman doğru yolu göstermiştir. Fedakarlığın ve karşılıksız sevginin ifadesi sadece annelerimizde mevcuttur. Gözlerimizi açtığımız andan itibaren emeğini, sevgisini, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen annelerimize ne yapsak azdır. Her türlü sevgiyi ve saygıyı hak ediyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: