Brad Pitt hakkında soruşturma başlatıldı

Dünya gündemi Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanmasını konuşurken, yeni bir haber daha patladı. Kendi çocuklarına sözlü ve fiziksel olarak şiddet uygulamaktan Brad Pitt hakkında soruşturma başlatıldı.

Daily Mail'in haberine göre; Kendi özel jetlerinde, uçuş ertelenince sinirlenen Brad Pitt'in çocuklarına kötü davrandığı ve bu nedenle Los Angeles polis departmanı tarafından soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor. Ancak 52 yaşındaki yakışıklı aktöre yakın bir kaynak Pitt'in kötü bir niyeti olmadığını söylüyor.

Boşanma haberi tüm dünyada çalkalanan Angelina Jolie'nin, çocukların babalarıyla iyi bir ilişki sürdürmesini istediğini ve bunun için zor da olsa çaba göstereceğini söylediği belirtiliyor.'ÇOK ÜZGÜNÜM'

People dergisine konuşan Pitt, "Çok üzgünüm ama şimdi en önemlisi çocuklarımızın iyiliği." dedi. Ünlü aktör çocuklarının mahremiyetine de özen gösterilmesini istedi.

KİLİT İSİM İLK KEZ KONUŞTU

Jolie-Pitt ailesinin ayrılmasında rolü olduğuna dair haberler yayılan ünlü aktrist Marion Cotillard, haberler üzerine ilk kez konuştu. 2007'de aktör Guillaume Canet ile evlenen Cotillard 'Yıllar önce hayatımın adamıyla tanıştım. O benim aşkım, en iyi arkadaşım, ihtiyacım olan tek kişi. O benim oğlumun ve doğacak olan ikinci çocuğumun babası' dedi.

41 yaşındaki Angelina Jolie dün şiddetli geçimsizlik sebebiyle 52 yaşındaki eşi Brad Pitt'e boşanma davası açmıştı. Jolie'nin altı çocuğunun velayetini almaya çalışacağı ve Pitt'e çocukları görme hakkı vermeyi düşündüğü belirtiliyor.

Jolie'nin Pitt'e "babalık görevlerini yeterince iyi yapamaması nedeniyle" nedeniyle kızgın olduğu dedikoduları yayılırken, Jolie'nin uzun süredir menajerliğini yapan Geyser Kosinski "Angelina her zaman ailesi için en doğrusunu yaptı." dedi.
Madam Tussauds'daki heykelleri de ayrıldı

Öte yandan, Londra'da balmumu heykellerin sergilendiği Madame Tussauds müzesi yetkilileri Twitter'da, çiftin daha önce bir arada bulunan heykellerinin ayrıldığını duyurdu. Müzede çiftin arasına Twilight (Alacakaranlık)filmlerindeki Vampir Edward rolüyle tanınan aktör Robert Pattinson'un heykeli kondu.

Hayranları tarafından "Brangelina" olarak isimlendirilen Pitt ve Jolie çifti, 2005'te birlikte oynadıkları "Mr & Mrs Smith" filminin setinde tanışmış, 2014'te ise evlenmişti.