Brad Pitt ve Marion Cotillard Los Angeles'ta buluştu

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin arasını açtığı iddia edilen Marion Cotillard önceki gün ünlü aktörle birlikte başrolünü paylaştığı The Allied filminin Los Angeles'taki galasında bir araya geldi. Aşk iddialarının ardından ilk kez bir arada görüntülenen ikili hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BRAD PITT DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

Her ne kadar Cotillard ve Pitt arasındaki aşk iddiaları doğru olmasa da onlar kırmızı halıda her zamankinden çok daha fazla ilgi gördü. Jolie ile altı çocuğunun velayeti için zorlu bir mücadele yürüten 52 yaşındaki aktörün saç modelini değiştirdiği ve biraz da kilo verdiği görüldü.
HAYRANLARINDAN YOĞUN İLGİ

Sevgilisi Guillaume Canet'den ikinci bebeğini bekleyen olan 41 yaşındaki Marion Cotillard'nın hamileliğinin de iyice ilerlediği görüldü. Brad Pitt ve Marion Cotillard iyi arkadaş olduklarını ve ortaya atılan söylentilerin dostluklarını bozmadığını da gözler önüne serdi. İki ünlü oyuncu hem birlikte poz verdi, hem de hayranlarını kırmayarak onlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafları çektirdi.
AŞK İDDİASI

Angelina Jolie'nin Pitt'e boşanma davası açtığı duyulduğunda aktörün Marion Cotillard ile film setinde aşk yaşadığı bunun da ünlü çiftin arasını açtığı ileri sürülmüştü.
SESSİZLİĞİNİ BOZMUŞTU

Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillard da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda 'hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini' belirtmişti. Cotillard, rol arkadaşı Pitt ile Angelina Jolie'nin bu zor günlerinde onlar için en iyisini dilediğini de yazmıştı mesajında.
FİLMİN KONUSU

Yönetmenliğini Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in üstlendiği The Allied (Müttefik) İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir öyküyü anlatıyor. Filmde Pitt, istihbarat subayı Max'ı Cotillard da direnişçi Marianne'yi canlandırıyor.

Anahtar Kelimeler: