Brad Pitt yapımcı oluyor

LOS ANGELES (İHA) - Hollywood'un ünlü aktörü Brad Pitt, Mary Doria Russell'ın "Serçe (The Sparrow)" adlı ünlü bilim-kurgu romanından adapte edilecek olan filmin yapımcılığını üstlenecek. Pitt'in filmde rol alması da bekleniyor.

Ünlü sinema dergisi Variety, ünlü oyuncu Brat Pitt'in, "Serçe (The Sparrow)" isimli bilim-kurgu romanının beyaz perdeye uyarlanmasında yapımcı olarak görev alacağını, aktörün filmde rol almasının da beklendiğini duyurdu. Warner Brothers, Universal'den ünlü romanın haklarını satın alırken, prodüksiyon aşamasını da ünlü oyuncu Brad Pitt'in 'Plan B' şirketine ve Industry Entertainment şirketine teslim ediyor. Filmin yapımcılığını üstlenecek olan Pitt'e, Industry Entertainment'tan Nick Wechsler eşlik edecek.

Reklam
Reklam

Russell'in 1996'da yayımlanan ve edebiyat dünyasında çokça konuşulan romanı 'The Sparrow'da, 21. yüzyılda uzay seyahati yapan bir rahibin, kendini farklı gezegenlerdeki yaratıkların medeniyetlerine adaması konusu ele alınıyor ve gezegendeki farklı kutuplar arasında yaşanan kanlı savaşlar ile rahibin inançları sorgulanıyor.

Brad Pitt, 'Plan B' şirketini oyuncu olan eski eşi Jennifer Aniston ile birlikte kurmuş, 2005 yılında boşanma kararı almalarının ardından Aniston, hisselerini Pitt'e devretmişti.