Braga Başakşehir maçı canlı izle: (İdman TV izle!) Maçı şifresiz izlemek için tıklayın!

Braga Başakşehir maçı İdman TV'den şifresiz izlenebilir durumda. Ayrıca, Tivibu Spor da bu maçı canlı yayınlıyor. Braga Başakşehir maçı ile UEFA Avrupa Ligi heyecanı devam ediyor ve Başakşehir'in rakibi Braga, grup lideri. Başakşehir, kazandığı takdirde grubunda lider konuma yükselecek. Haberimizden, Braga Başakşehir maçını şifresiz yayınlayan İdman TV'yi izleyebilir, ayrıca maçı şifresiz ve canlı yayınlayan kanalları bulabilirsiniz.

Braga Başakşehir maçı İdman TV ve Tivibu Spor kanalından canlı izlenebilir durumda. Başakşehir, grubunda beraberlikle başlamış ve grubunda 2. sırada yer alıyor. Puan sıralamasına bakıldığında Braga Başakşehir maçı sonrasında Başakşehir, skora bağlı olarak yerini koruyabilir veya liderlik koltuğuna oturabilir. Braga Başakşehir maçı, Azerbaycan televizyonu olan İdman TV'den şifresiz, Türkiye için Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilir. Braga Belediye Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayan maçı Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında bu akşam Portekiz ekibi Braga ile deplasmanda karşılaşıyor.

Reklam
Reklam

Braga Başakşehir maçı canlı izle (İdman TV izle)

Bu önemli maçı, yukarıdaki bağlantıdan canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI TÜM DÜNYADA CANLI ve ŞİFRESİZ YAYINLANIYOR!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Ludogorets ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir, Braga'yı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. İlk maçında deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim'i 2-1 mağlup eden Braga ise bu akşamki karşılaşma öncesinde grupta lider durumda bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi maçı olması nedeniyle Macaristan, Bahreyn, Şili, Danimarka, Fransa, Almanya, çeşitli televizyon kanallarından bu maçı canlı ve şifresiz izleyebilecekler. Konyaspor Vitoria maçını dünya çapında canlı yayınlayacak en yaygın kanal ise, beIN Sports ve ESPN kanalları. İki kanal, 20'ye yakın ülkede canlı yayın gerçekleştiriyor.
Braga: Matheus, Sequeira, Raul Silva, Ferreira, Goiano, Vukcevic, Esgaio, Danilo, Paulinho, Joao Carlos, Ahmed Hassan.
Başakşehir: Volkan Babacan, Clichy, Epureanu, da Costa, Caiçara, Gökhan, Emre, Mossoro, Visca, Elia, Mevlüt Erdinç

Reklam
Reklam