Braga Teknik Direktörü Jardim: Yarın kapasitemizi sahaya yansıtacağız

Braga Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş karşısında ilk maçı 2-0 kaybetmelerine rağmen yarın kapasitelerini sahaya...

Braga Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş karşısında ilk maçı 2-0 kaybetmelerine rağmen yarın kapasitelerini sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.
Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Jardim, Beşiktaş karşılaşmasının zorluğunu bildiklerini kaydederek, "Bu durum ilk defa yaşadığımız bir olay değil. Kapasitemezi biliyoruz. Yarın kapasitemizi sahaya yansıtacağız." diye konuştu.
Bir gazetecinin 'İlk maçın sonucuna bakarak yarınki karşılaşmaya ya hep yoksa hiç mi düşüncesiyle mi bakıyorsunuz?' sorusuna ise genç teknik adam, "Tabii ki oyunu kontrollü oynayacağız. Topa sahip olan takım biz olmak istiyoruz. İlk maçta skor göz önünde alındığında atak yapacağız. Ancak kontrolsüz atak yapmayacağız. Top bizde kalınca atak yapacağız." diye cevap verdi. Portekizli teknik adam, Beşiktaş'tan yarın akşam kontrollü bir oyun beklediğini, ancak daha atak bir takım beklediğini kaydetti.
Genç teknik adam, Portekiz'de oynanan karşılaşmayı kırmızı karttan önce ve sonra diye ayırdıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk maça iki açıdan bakıyoruz. Kırmızı karta kadar oyunun hakimi bizdik. Karttan sonra Beşiktaş oyunu domine eden taraf oldu. Sahada bir kişi eksik kalmanın dezavantajını yaşadık. Karttan sonra Beşiktaş oynamaya başladı."

Reklam
Reklam

COSTODİO: VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYACAĞIZ
Basın toplantısına katılan futbolcu Costodio da, yarınki karşılaşmanın oldukça zor olduğunu bildiklerini söyledi. Genç futbolcu, "Beşiktaş karşısında bizi zorlu bir 90 bekliyor. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Maksimum derecede oynayacağız. İlk maçın dezavantajı var. Ancak biz bunu lehimize çevirmeye çalışacağız. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız." diye konuştu.
Bir gazetecinin 'Geçen sene final oynayan takımın elenmesi kötü olur mu?' sorusunu ise Costodio, şöyle cevapladı: "Büyük hayal kırıklığı olmaz. Bu yıl geçen senekinden daha kötü oynamıyoruz. Yine oynayan bir ekibiz. Elenirsek elenmiş oluruz sadece.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz