Bravo Size Çiftlikköy’ün Sultanları

Çiftlikköy Belediyesi Yıldız Bayan Voleybol Takımı adını Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarına yazdırdı.Önce Yalova şampiyonu olan...

Çiftlikköy Belediyesi Yıldız Bayan Voleybol Takımı adını Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarına yazdırdı.

Önce Yalova şampiyonu olan ardından Bölge ve Yarı Finalde de birinci olan Çiftlikköy Belediyesi Yıldız Bayan Voleybol Takımı 27 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılacak Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarında Yalova’yı temsil edecek. Yıldız Bayanlar Şampiyonası Yarı Final müsabakaları, 22-24 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

4 takımın mücadele gösterdiği turnuvada Yalova’yı Çiftlikköy Belediyespor temsil ederken, ev sahibi Balıkesir adına Altınovaspor, Aydın’dan Gençlikspor ve Sakarya Yeni Hendekspor takımları yer aldı. Mihrican Deviren öğrencileri turnuvada ki ilk karşılaşmasında Aydın Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti.

Çiftlikköy’ün sultanları ikinci maçında ise ev sahibi Altınovaspor’a karşı 2-0 önde olmasına rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve zorlu kapışmadan 3-2 yenik ayrıldı. Üçüncü maçında Yeni Hendekspor’u 25-13, 25-23 ve 25-17’lik setlerle 3-0 deviren Kırmızı Siyahlı ekip , Aydın Gençlikspor’un da Altınovaspor’u 3-2 yenmesiyle üçlü averajla tur atladı.

Grupta ilk 2 sırayı alacak takımlar, üst tura çıkacak. Çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarının yanı sıra gruptan çıktıktan sonra takımların Türkiye dereceleri belirlenmesi için elenen ekipler arasında klasman maçları yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz