Bremen Üniversitesi, İzmir Üniversitesi İle İşbirliği Yapacak

Almanya’nın 11 Mükemmeliyet Merkezi’nden biri olan Bremen Üniversitesi, uluslararasılaşma alanında İzmir Üniversitesi ile işbirliği yapacak.Alman...

Almanya’nın 11 Mükemmeliyet Merkezi’nden biri olan Bremen Üniversitesi, uluslararasılaşma alanında İzmir Üniversitesi ile işbirliği yapacak.

Alman hükümeti tarafından desteklenen 11 Mükemmeliyet Merkezi’nden biri olan Bremen Üniversitesi, uluslararasılaşma çalışmaları çerçevesinde İzmir Üniversitesi ile işbirliği kararı aldı. Uluslararası niteliğini arttırma çalışmaları içinde Çin, Uzakdoğu, Kuzey Afrika ülkeleri, Hindistan ve Türkiye’de işbirliklerini hedefleyen Bremen Üniversitesi, İzmir Üniversitesi ile Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanında lisans ve yüksek lisans çalışmaları yapmak üzere ilk adımı attı.

Reklam
Reklam

İzmir Üniversitesi’ni ziyaret eden ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencilerine seminer veren Prof. Dr. Martin Schreider, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ve Rektör Yardımcısı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Ege ile bir araya geldi. Rektör Erciyeş, ilişkilerin daha ileri seviyeye taşınması amacıyla Bremen Üniversitesi akademisyenlerini İzmir Üniversitesi’nde ağırlamak istediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: