Brezilya Keratin Saç Bakımı

Kırılan saç uçlarınızı ve yanan saçlarınızı "Brezilya keratin saç bakımı" sayesinde tek seferde mükemmel ve sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Saç şekli ruhunuzun aynasıdır. Topluyken, sarıyken bambaşka, kısacıkken inanılmaz farklı ifadelere bürünebilirsiniz İmajınız ve toplumda oluşturduğunuz etki, işiniz ilişkiniz herşey saç şekliniz ile doğru orantılı olarak şekil alabilir.

Ama zaman içerisinde farklılık arayışlarıyla o korkunç gün geldi ve saçlarınızı yaktınız. Nasıl olduysa oldu ve artık pişmaniye gibiler ve dahası çok çirkin görünüyorsunuz. Bakımlar aldınız servet ödediniz ama saçta tık yok.
kestirmekten başka çareniz kalmadı…

İşte şimdi size sevindirici haberi veriyorum. Brezilya keratin bakımı sayesinde saç tellerinizi slikonla kaplayarak kurtarabilirsiniz. Tamamen profesyonel bir uygulama ile saç telleri teker teker strech filmle sarılırcasına onarılıyor, böylelikle hem saçtaki dalgalar dümdüz bir hal alıyor hem de saç tellerinizi eskisinden daha kalın ve sağlıklı olarak geri alabiliyorsunuz. Etkisi ise minimum 3-4 ay saçta kalıyor..

Reklam
Reklam

Slikon ve keratin ile kaplanan saçlarınızı eskisinden daha sağlam olarak gördüğümüzde bizde inanamadık ama teknoloji işte böyle bir şey. Detaylar için bilgi almak isterseniz bizi arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

İlker Yavruturk
0216 302 04 37
0216 302 07 79