British seferi iptal olunca yolcular perişan oldu

İSTANBUL (İHA) - British Airways'in dün gece 23.10'da Londra-İstanbul seferini yapacak uçağı gelmeyince, Atatürk Havalimanı'nda İngiltere'ye gitmek üzere bekleyen yolcular da perişan oldu.

İngiliz Havayolları British Airways'e ait BAW 680 sefer sayılı uçak Londra Heatraw Havaalanı'nda kalkış saatini kaçırınca uçuşta önce gecikme yaşandı. Gecikmenin üzerine uçuş ekibinin mesaisinin dolması da eklenince sefer iptal edildi.

Londra'dan gelecek uçakla İstanbul'dan İngiltere'ye gidecek olan yolcular ise Atatürk Havalimanı'nda perişan oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı'na gelen yolcular, 08.55'deki uçaklarının 8 saat gecikmeli kalkacağını öğrenerek kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Yolculara konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bazı yolcular Londra'dan kalkan British Airways uçağının havadan geri döndüğünü ancak kendilerine net bir bilgi verilmediğini belirtti.
Şirketin Atatürk Havalimanı'ndaki ofisine giderek biletlerini iptal ettiren bazı yolcular farklı havayolu şirketleriyle İngiltere'ye uçarken bazıları ise 16.45'te yapılması planlanan seferi beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, havalimanında bekleyen yolculara British Airways tarafından kumanya dağıtıldı.