Bronz Madalya Sevinçlerini Vali Bülent Savur’la Paylaştılar

Marmara genelinde 53 okuldan 53 projenin katıldığı yarışmada, bronz madalya kazanan Bartın Özel Gülpembe Koleji...

Marmara genelinde 53 okuldan 53 projenin katıldığı yarışmada, bronz madalya kazanan Bartın Özel Gülpembe Koleji öğrencileri sevinçlerini Bartın Valisi Bülent Savur ile paylaştı.

Bartın'da, 12 yıldan beri eğitim faaliyetini sürdüren Gülpembe Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bartın Valisi Bülent Savur, Marmara Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen ve matematik alanında 53 özel ilköğretim okulundan 53 projenin katıldığı yarışmadan 'sırlı sayılar' adlı projesi ile Marmara üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Özel Gülpembe Koleji okul yönetimi ve öğrencilerini kabul etti.

Reklam
Reklam

Kabulde, Özel Gülpembe Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nurullah Çetin, Müdür Yardımcısı Murat Nalçakan, FEM Dershanesi Bartın Şube Müdürü Cemil Akbaş, bronz madalya kazanan 6. sınıf öğrencileri Ayşenur Fidan ve Tuba İrem Yarpuz hazır bulundu. Vali Bülent Savur, Özel Gülpembe Koleji İlköğretim Okulu idarecilerini ve bronz madalya kazanan öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: