Bruma'nın sözleşmesi donduruldu

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda aldığı 2-0'lık Tokatspor galibiyetine Bruma'dan gelen sakatlık haberi nedeniyle sevinemedi. Portekizli genç yeteneğin sakatlığı moralleri bozsa da sarı kırmızılı kulüpteki önemli bir soruna merhem oldu.

Sezon başında 10 milyon Euro bedelle transfer edilen Bruma'dan gelen sakatlık haberi ile şoke oldu. Sağ ayak bağları kopan Bruma, bu sezonu kapattı.

Bu sakatlık teknik ekip ve yöneticilerin moralini bozmasına rağmen takım içinde yaşanan büyük bir sıkıntıya merhem oldu. Hajrovic ve Telles transferlerini bitiren Galatasaraylı yöneticiler yabancı kontenjanı nedeniyle bu isimlere imza attıramıyordu. Bruma'nın sezonu kapatmasıyla birilikte Galatasaray cephesinde beklenen açıklama geldi ve Portekizli yıldızın sözleşmesi donduruldu. Böylece kadroda 1 kişilik yabancı kontenjanı açılmış oldu.

Reklam
Reklam

Ara transfer döneminin başında Amrabat Antalyaspor ile Danny ise Karabükspor ve Beşiktaş ile adı anılmış ama bu transferler gereçekleşmemişti.

Riera'ya ise İspanya'dan talipler olmasına karşın sözleşmesi ve maaşı nedeniyle İspanyol futbolcunun o teklifleri bugünlerde kabul etmesi beklenmiyor.